art-feardrugdogs-620x349Poliţiştii antidrog de la “Crimă Organizată” au anihilat joi dimineata o retea de dealeri de droguri care se folosea inclusiv de minori pentru a-și plasa marfa.

Cei şapte tineri depistaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, relateaza Evz.ro. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Suspecţii aprovizionau cu cannabis consumatorii de droguri din Timişoara, marfa fiind adusă atât din străinătate, cât şi din plantaţii locale. Gruparea ar fi adus droguri din Spania prin firme de curierat ale companiilor de transport de persoane. Potrivit anchetatorilor, rețeaua era monitorizată încă din vară, când a fost interceptat un transport de 2,2 kilograme de ”iarbă” adusă din Spania.

Pachetul cu droguri în valoare de 11.000 de euro a fost preluat de un tânăr de la o firmă de coletărie, fiind urmărit de poliţişti chiar atunci. Ulterior acestei capturi, anchetatorii au continuat să-i supravegheze pe traficanţii care vindeau droguri pe stradă și localuri cu 50 de euro un pliculeţ de zece grame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.