Trupa Vama va sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, pe 17 decembrie | |

Trupa Vama va sustine un concert la Sala Palatului din Capitala, pe 17 decembrie

vamaTrupa Vama anunță ca va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie, de la ora 20.00.

“Pentru noi, show-ul de la Sala Palatului este probabil momentul anului. El reia o parte din spectacolul din mai 2012, care a fost primit senzaţional de public. Două dintre marile atuuri ale show-ului sunt partea vizuală şi partea coregrafică. Sunt momente video care ne emoţionează, chiar şi acum, dupa ce ne-am obişnuit cu ele, iar cu gaşca de 25 de dansatori de-abia aşteptăm să ne reîntâlnim. Probabil că vom lansa şi unul sau două cântece noi. Concertul din decembrie va fi un tur de forţă şi pentru noi şi pentru public. La spectacolul ăsta, publicul nu vine să se distreze, ci să trăiască. Când te distrezi, eşti doar spectator, când traieşti, te afli în mijlocul muzicii. Vrem ca publicul să plece cântând şi să se gândească la mesajele muzicii noastre. Şi vom face asta. Împreună cu voi”, spune Tudor Chirilă, solistul trupei, citat de Mediafax.

Formaţia Vama este formată din Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opriş, alături de Tudor Chirilă.

Biletele pentru acest concert se găsesc la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, magazinele Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, biletele pot fi achiziţionate la preţul de: 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) şi 60 de lei (categoria III).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *