Radford_family_1649633aCea mai numeroasă familie din Marea Britanie este pe cale să devină chiar și mai mare. Familia Radford se pregăteşte pentru copilul cu numărul 17.

La doar 11 luni de la naşterea ultimului copil, Casper, Sue Radford este din nou însărcinată. Pentru Sue şi Noel acesta va fi al 17-lea copil, potrivit The Sun, citat de RTV.net.

Ei nu știu încă dacă va fi un băiat sau o fată, dar sunt “absolut încântaţi” să mai aibă încă un copil.   Sue, în vârstă de 38 de ani, care a rămas însărcinată prima dată la doar 14 ani, a scris pe Facebook, după o ecografie la 12 săptămâni: “Suntem atât de încântați să anunțăm copilul cu numărul 17 la noi în familie!”. “Mă simt, însă, foarte rău. Cine a denumit răul “de dimineaţă” s-a înşelat. E mai degrabă răul de dimineața, prânz și seară”, a mai spus Sue.

Copilul va fi frate cu Chris, în vârstă de 24 de nani, Sophie, 19 ani, Chloe, 18 ani, Jack, 16 ani, Daniel, 14 ani, Luca, 12 ani, Millie, 12 ani, Katie, zece ani, James, nouă ani, Ellie, opt ani, Aimee, șapte ani, Josh, cinci ani, Max, patru ani, Tillie, trei ani, Oscar, doi ani și Casper, 11 luni.

Sue şi Noel, care dețin o brutărie și nu trăiesc din ajutoare sociale, locuiesc într-o fostă casă de copii în Morecambe. Ei au devenit bunici la sfârșitul anului trecut, când Sophie a născut-o pe fiica ei, Daisy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.