cristina rusToată lumea s-a întrebat de ce Cristina Rus a ezitat să-şi facă revenirea în muzică în decursul a trei ani de la venirea pe lume a băiatului ei, Dragoş, scriu ziaristii de la Click. Răspunsul vine chiar acum: cântăreaţa a vrut neapărat să fie mamă din nou şi a reuşit!  Cristina Rus a dat vestea în OK! Magazine.

“[Va fi] Cel mai probabil un frăţior [pentru Dragoş]. Pentru că sunt în 13 săptămâni cronologic, dar el e mai dezvoltat, are 15 săptămâni”, spune ea, dând detalii despre această sarcină.

“Pe măsură ce îl ve­deam crescând pe Dragoş Jr., ideea fixă în capul meu era „next, next child”. (râde) Îmi doream doi copii, mai ales că eu am o soră. La câteva luni după naștere, eram deja setată pe asta, toată lu­mea mă întreba de ce nu mă întorc pe scenă, eu le spuneam că nu e momentul, că vreau să stau cu cel mic. Dar văzând că nu se întâmplă nimic în decurs de trei ani, am zis OK, hai să facem un nou videoclip, am început să caut piese. În decembrie am lansat „Jumătatea ta”, pe urmă a venit „În doi”, care a plăcut mult. Am făcut şi pentru ea un clip, lucrurile au început să intre pe făgașul nor­mal în viaţa profesională, plus că au mai apărut și oferte în televiziune. Am făcut pregătiri pentru o emisiune, dar la finalul pregătirilor… am aflat că sunt însărcinată!”, povesteşte Cristina Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.