elena-basescu2Elena Băsescu şi fetiţa acesteia au fost externate miercuri din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde mezina preşedintelui a născut prin cezariană, pe 1 septembrie. Ele au fost insotite de bunicul Traian Basescu. Înainte de a părăsi spitalul tânăra mămică a împărţit un tort de 70/60 de centimetri, din ciocolată şi fructe de pădure, pe care era aşezată fundă mare roz din cremă şi era scris, tot cu roz, „Sofia – Anais”, numele pe care l-a primit nepoata preşedintelui, jurnaliştilor şi aparţinătorilor care se aflau în faţa spitalului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, mezina preşedintelui Băsescu a plătit 300 de lei pe zi pentru că a fost cazată într-o rezervă. La ieşirea din spital, Elena Băsescu le-a spus ziariştilor că se simte „cu adevărat împlinită”. La rândul său, preşedintele Băsescu a spus că este extraordinar să fie bunic.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui ţării, a venit pe lume în ziua în care mama şi tatăl acestuia au împlinit un an de la căsătorie. Elena Băsescu a postat marţi pe Facebook numele fetiţei sale: Sofia Anais Ionescu-Băsescu. Preşedintele Traian Băsescu declara, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă.

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns „cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”. Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment. O fotografie în care şeful statului apare ţinându-şi în braţe nepoţica a fost postată, duminică, pe contul de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, la scurt timp după ce Traian Băsescu şi-a vizitat fiica, la Spitalul Universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.