poster_loredanamagic_mareLoredana va susţine, pe 23 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru al doilea an consecutiv, un concert care se anunţă a fi evenimentul muzical al toamnei în România.

“Da, e Magic!!! Aşa se numeşte concertul meu de pe 23 noiembrie, la Sala Palatului! Vă pregătesc un spectacol inedit, surprinzător, irepetabil, cu cântece noi şi vechi alături de invitaţi super speciali! Asigură-te din timp că vei avea locul tău în sală! Va fi Magic!!!”, a spus Loredana.

Concertul susţinut anul trecut a fost sold out, iar artista a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi un spectacol inedit. Succesul de care s-a bucurat şi dorinţa fanilor de a retrăi experienţa show-ului marca Loredana au determinat-o pe aceasta să pregătească şi în acest an un show spectaculos la Sala Palatului, stabilind, astfel, bazele unei noi tradiţii concertistice.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, magazinele Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, biletele pot fi achiziţionate la preţurile de: 250 de lei (categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a), 70 de lei (categoria a IV-a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.