fii-creativ-parc-sebastianAcademia de Creativitate feel smART va fi din nou alături de copiii din Parcul Sebastian, în perioada 4-8 septembrie, în cadrul evenimentului Bebe Sănătos şi îi aşteaptă cu noi surprize şi modalităţi de exprimare a creativităţii.

“Programul Fii creativ! a fost un eveniment de succes, copiii au răspuns foarte bine activităţilor propuse, iar părinţii şi-au manifestat dorinţa de a ne revedea. De aceea, am decis să participăm la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Bebe Sănătos, un eveniment cu tradiţie în informarea cu privire la dezvoltarea sănătoasă a copiilor”, a declarat Alina Tudor, manager de programe al Academiei de Creativitate feel smART.

Peste 600 de copii au dansat, au modelat şi au pictat în cadrul Programului “Fii creativ!” desfăşurat în Parcul Sebastian, în data de 19 şi 26 august!

Toţi copiii au fost încântaţi şi au răspuns prin creativitate la toate provocările lansate de coordonatorii atelierelor. Dansuri joviale pe muzica lui Alunelu’, picturi vii şi îndrăzneţe, dar şi formele din lut modelate de mâinile celor mici au reprezentat doar câteva dintre atracţiile celor care au vizitat cortul Academiei de Creativitate feel smART, amplasat chiar în centrul Parcului Sebastian, lângă fântâna arteziană.

“Mie cel mai mult mi-a plăcut cursul de pictură! Am desenat un fluture colorat şi mulţi fluturi-copii”, ne spune Adriana, în vârstă de 8 ani, venită alături de bunica sa în parc.

Gândurile bune au venit şi din partea părinţilor, care au apreciat activităţile Academiei de Creativitate feel smART: “Urmărim activitatea Academiei de Creativitate şi vă mulţumim pentru ceea ce faceţi pentru copiii noştri”, ne spune Adriana Ciocârtlan, mămica unei fetiţe de 3 ani şi jumătate.

Academia de Creativitate feel smART încurajează creativitatea prin activităţi artistice încă de la cele mai fragede vârste şi propune o gamă variată de ateliere, adaptate tuturor vârstelor şi personalităţilor. Programul “Fii creativ!” a luat naştere în urma dorinţei membrilor echipei feel smART de a oferi acces la programele sale unui număr cât mai mare de copii. În prijinul acestei iniţiative a venit D.G.A.S.P.C. sector 5 care, de asemenea, încurajează prin reprezentanţii săi dezvoltarea armonioasă a copiilor din punct de vedere emoţional, cognitiv şi social.

Academia feel smART este un proiect derulat de un grup de artisti, psihologi si pedagogi cu scopul de a incuraja limbajul creativ si comunicarea prin arta de la cele mai fragede varste. Propunerile acestei echipe, precum si informatii despre atelierele de vara le gasiti pe http://feelsmart.ro/oferta.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.