oraselul lenesNoul sezon din Oraselul Lenes, un serial pentru copii care promoveaza stilul de viata sanatos si care este sustinut de Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, va incepe din 2 septembrie, de la ora 13:45, la postul de televiziune Boomerang.

Oraselul Lenes este unul dintre cele mai cunoscute branduri de divertisment pentru copii, acesta un serial de televiziune premiat, spectacole live, evenimente sportive, publicatii, care promoveaza obiceiuri sanatoase de viata in randul prescolarilor.  Oraselul Lenes urmareste aventurile eroului Sportacus, ale fetitei cu parul roz Stefania si ale lenesului Robie Putrezitul, alaturi de locuitorii din Oraselul Lenes.

Brandul a fost lansat in 1995, in Islanda, de fostul atlet islandez Magnus Scheving, odata cu publicarea unei carti pentru copii. In prezent, serialul este urmarit in peste 500 de milioane de locuinte din 170 de tari, in 30 de limbi.

Boomerang difuzeaza desene animate precum serialele clasice Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone, Pantera Roz, Top Cat, sau Bugs Bunny.

Canalul face parte din portofoliul Turner Broadcasting System (TBS) Europe, companie care detine posturi de televiziune in peste 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Printre ele se numara CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM si glitz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.