armaUn baiat in varsta de cinci ani a fost plasat in custodia politiei, dupa ce a tras joi dimineata focuri de arma in cantina unei scoli primare din orasul Memphis, in statul american Tennessee, fara insa a rani pe cineva, anunta Mediafax.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar scoala a revenit la o activitate in regim normal, potrivit unui oficial al acestei institutii primare, informeaza NBC News.  Baiatul in varsta de cinci ani, elev la scoala primara Westside, a adus in incinta scolii un pistol, ascuns in rucsac.  In timp ce se afla in cantina, arma s-a declansat accidental in rucsacul baiatului, a afirmat acest oficial.

“Personalul i-a confiscat imediat rucsacul,” a declarat Christian Ross, insarcinata cu comunicarea la administratia de scoli Shelby County. “Securitatea in scolile noastre a fost consolidata, dar noi am aflat ca prin acest incident nu a fost urmarit scopul de ranit pe cineva.”

Nu se cunoaste de unde baietelul a luat arma. El este plasat in custodia politiei si va fi sanctionat disciplinar in conformitate cu reglementarile referitoare la arme in scoli, a anuntat un oficial din administratia scolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.