poster_wall_marePregătirile pentru celebrul show “The Wall” pe care Roger Waters îl va susţine pe 28 august în Bucureşti încep marţi seară, Piaţa Constituţiei urmând să fie închisă începând cu ora 20,00, informează un comunicat Emagic.

Potrivit Agerpres, primele 28 de tiruri ce asigură transportul elementelor de producţie sunt programate să ajungă zilele următoare, iar alte 23 vor aduce echipamentul tehnic pentru scenă, a cărei construcţie va fi demarată sâmbătă. Întreaga producţie va implica peste 2.600 de oameni, dintre care doar 130 vor fi din echipa de producţie a turneului.

Recunoscut la nivel mondial drept una dintre cele mai ample producţii muzicale, show-ul “The Wall” a fost regândit special pentru a fi prezentat în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevărat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând nu mai puţin de 150 de metri lungime şi aproximativ 12 metri înălţime.

Peste 40 de proiectoare gigantice vor fi responsabile de efectele vizuale. Scena va avea un acoperiş de 54 de metri lăţime şi 32 de metri deschidere, fiind asamblat la o înălţime de 24 de metri, ce va asigura protecţia unei suprafeţe de peste 1.000 mp. Pentru ridicarea uriaşului acoperiş sunt necesare nu mai puţin de patru zile, două macarale de 60 de tone fiecare şi aproximativ 60 de oameni.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucureşti, pe 28 august, celebrul “The Wall”, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul cu acelaşi nume, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din întreaga lume.

Biletele pentru spectacol mai pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum şi online, de pe www.myticket.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.