lala bandMembrii trupei LaLa Band s-au alaturat artistilor de top care vor sustine recitaluri in cadrul Media Music Awards, marea gala de premii care va avea loc la Sibiu, pe 19 septembrie informeaza Realitatea.net.

Prezenta lor a generat un imens val de interes din partea tinerilor din orasele invecinate. Fanii trupei si-au anuntat prezenta la marele eveniment din Piata Mare a Sibiului, astfel ca, pe langa cei 30.000 de oameni asteptati sa ia parte la show, alti 4000 de adolescenti vor ocupa primele randuri din fata scenei pentru a-si sustine idolii.

LaLa Band completeaza astfel lista generoasa de artisti ce vor concerta la Media Music Awards. Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Nicole Cherry si Faydee vor urca pe scena de la Sibiu si vor canta pentru cei peste 30.000 de oameni din Piata Mare si pentru alte cateva milioane din peste 50 de tari ce vor urmari show-ul la TV si pe internet.

La Media Music Awards vor participa si vedete din alte domenii de activitate, ceremonia transformandu-se intr-un adevarat eveniment monden de amploare. Invitatii vor ajunge la eveniment in automobile hibrid si vor fi fotografiati la panoul oficial pasind, in premiera pentru un astfel de eveniment din Romania, pe Green Carpet, un covor din iarba, respectand tenta ecologica a evenimentului.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV. Evenimentul reprezinta astfel un adevarat barometru al impactului pe care artistii si piesele lansate il au asupra publicului, cei mai difuzati fiind si cei mai ceruti de public. Prin intermediul rapoartelor lunare intocmite de Media Forest se evita orice dubiu privind corectitudinea acordarii trofeelor, cum s-ar putea intampla, spre exemplu, in cazul voturilor pe internet intr-un timp limitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.