tabaraÎntr-un timp în care oamenii sunt tot mai grăbiţi o schimbare de aer şi de timp le-ar face tuturor bine, dar mai ales copiilor noştri.  Ei vor vedea că se poate trăi şi altfel. Fără calculator sau televizor şi fără supermarketuri. Fără străzi aglomerate si poluate, într-un loc în inima munţilor, un loc în care zgomotul claxoanelor e înlocuit de imaginea flamurilor medievale, de foşnetul copacilor, de voia bună şi de spiritul drept.

Prin jocuri, ateliere de creaţie, drumeţii, copiii vor evada din lumea reală, transpunându-se pentru o săptămâna într-o lume de poveste.

Aflată deja în al cincilea an, Tabăra Medievală a făcut parte din vacanţa de vară a peste 450 de copii. Organizată pe parcursul edițiilor anterioare la Cabana Postăvaru și în zona Culoarului Rucăr – Bran, Tabăra Medievală a fost pentru copii o experienţă specială, deopotrivă educativă şi recreativă. Acolo, copiii, sub o atentă supraveghere, au avut ocazia unică de a descoperi valorile cavalerismului medieval, transpunându-se în lumea poveştilor, atât de familiară vârstei lor. Ei au avut parte şi de relaxare, învăţând ceva nou în fiecare zi şi făcându-şi o mulţime de prieteni.

Pentru încă o vacanţă de neuitat,  copiii sunt asteptati in spaţiul încărcat de istorie al Țării Bârsei, unde se vor apropia de spiritul şi cunoaşterea Evului Mediu prin intermediul atelierelor, povestirilor, jocurilor interactive şi se vom relaxa facând drumeţii prin minunatele împrejurimi ale taberei.

Afla mai multe detalii pe www.tabara-medievala.ro