Divertiland - statie de tren 4Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, împreună cu managementul Divertiland au inaugurat marti prima stație de tren a distracției, în cadrul celui mai mare parc de distracții din România, situat în zona Militari a Capitalei.

Construită de către Divertiland în urma unei investiții de aproximativ 300.000 de euro, stația de tren este dedicată celor care caută o destinație de top pentru a-și petrece vara și sfârșitul de săptămână, și care acum au acces mai ușor către parc, aflat la circa 20 de minute distanță de centrul orașului.

“Ne bucurăm că, prin intermediul stației de tren recent inaugurate, vom putea oferi vizitatorilor din toată țara, precum și din străinătate, acces cât mai ușor către facilitățile de cea mai înaltă calitate ale parcului. Scopul nostru este de a aduce mereu lucruri noi care să facă din Divertiland un punct de referință pentru industria de divertisment din Europa de Sud-Est”, a declarat directorul general al Divertiland, Alexis Paizis, în cadrul evenimentului de inaugurare a stației.

Orarul trenurilor către stația Parc Divertisment Chiajna, precum și prețurile biletelor vor fi comunicate în curând. Trenurile care vor aduce turiști români și străini la Divertiland vor pleca din Gara de Nord.

Cu o investiție inițială de peste 25 de milioane de euro și o suprafață care depășește 7,4 ha, Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi, care se pot bucura de atracții unice, precum 22 de tobogane spectaculoase, singura piscină cu valuri din București, plaje cu nisip, un râu leneș, restaurante și baruri de calitate, zone VIP și dedicate copiilor, un bungee dome și multe alte facilități.

Alături de trenurile care vor pleca din Gara de Nord, către Divertiland este valabil și transport gratuit din 30 în 30 de minute, prin intermediul unui minibus dedicat de la stația de metrou Păcii până la Divertiland și înapoi.