Procurorii Parchetului Tribunalului Sibiu au deschis un dosar de urmărire penală în cazul copilului care a murit la Spitalul Judeţean, în urma unei operaţii de extirpare a polipilor, tatăl ateddy-bear-suicidecestuia cerând verificări suplimentare în acest caz.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Sibiu, Adriana Şandru, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că împrejurările în care s-a produs decesul copilului Alexandru Ioan Bogdan, la Spitalul Judeţean Sibiu, în urma unei operaţii de extirpare a polipilor, “fac obiectul dosarului de urmărire penală nr. 671/P/2013”.

“Acest dosar are ca obiect cercetarea morţii violente a minorului şi a fost demarat în urma raportului medico-legal. Tatăl minorului nu a depus o plângere penală la instiuţia noastră, însă, în momentul în care s-a prezentat pentru a obţine un document necesar pentru eliberarea certificatului de deces, a precizat, verbal, că doreşte să se facă cercetări în acest caz”, a declarat Adriana Şandru.

Potrivit acesteia, dorinţa bărbatului, chiar dacă exprimată verbal, a fost consemnată în dosar, tatăl copilului urmând să fie chemat la Parchet pentru a-şi depune în scris solicitarea.