at-schoolAstăzi se afişează la centre rezultatele parţiale de la sesiunea specială de Evaluare Naţională 2013, iar contestaţiile pot fi depuse vineri dimineaţă, la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Capitală. Notele finale vor fi afişate sâmbătă, 8 iunie. Restul elevilor vor susţine Capacitatea în perioada 25-27 iunie.

Cei 12 olimpici şi sportivi de clasa a VIII-a care au dat, în perioada 4-6 iunie, examenul de Evaluare Naţională 2013 (Capacitate 2013), Română şi Matematică, vor afla joi, până la ora 20.00, ce note au luat la testare.

Sesiunea specială (3-8 iunie) a avut loc mai devreme pentru ca elevii să aibă timp să se pregătească pentru Olimpiada Balcanică de Matematică pentru juniori. Pe ultima sută de metri, pe lista elevilor de clasa a opta care au avut dreptul să dea Capacitatea Olimpicilor 2013 au mai fost înscrişi, alături de olimpicii la matematică, patru tineri care vor trebui să participe la Festivalul Olimpic al Tineretului European, potrivit listei publicate de Ministerul Educaţiei.