piscina cu valuriDivertiland, cel mai mare parc de distracții din România, începe sezonul cu o surpriză pentru clienți: în perioadele 3-7 și 10-14 iunie, intrarea în parc va costa 30 de lei pentru toate categoriile de bilete. În weekend-uri, prețurile rămân cele anunțate pe site.  Biletul de intrare asigură vizitatorilor accesul la atracțiile existente, pe parcursul întregii zile, oferindu-le o experiență completă în parc.

„Am dorit să îi surprindem plăcut pe clienții noștri, oferindu-le un preț unic pentru toate categoriile de bilete, la începutul sezonului. Pe cei care nu au mai fost la noi îi invităm să profite de această ocazie și să descopere atracțiile unice ale parcului, iar pe cei care ne-au cunoscut deja, îi așteptăm să se întoarcă împreună cu familia și prietenii și să testeze noile facilități ale Divertiland”, spune Irina Popescu, Marketing & Communication Manager al Divertiland.

Vara aceasta, Divertiland își așteaptă vizitatorii cu atracții unice, precum piscina cu valuri, Lazy River, cele mai rapide și mai abrupte tobogane, zone VIP și zone pentru copii, precum și cu mai multe restaurante cu mâncare pregătită de bucătarii parcului.

Divertiland își deschide porțile în fiecare dimineață la ora 10.00, toboganele funcționează între orele 11.00 și 18.00, în timp ce restul piscinelor rămân deschise până la ora 20.00.

Divertiland este o destinație de top pentru bucureștenii aflați în căutarea unui loc în care să-și petreacă zilele de vară, dar și pentru locuitorii orașelor din apropiere, precum Pitești sau Giurgiu, care pot ajunge în acest loc foarte ușor. Divertiland are o capacitate de 3.500 de persoane pe zi. Transportul este disponibil pentru clienți prin intermediul unor microbuze care pleacă din 30 în 30 de minute de la Turbomecanica, în zona Păcii din Militari, la Divertiland și înapoi.

d1piscina cu valuriDeschis în 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria distracției. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de distracție pentru Europa de Sud-Est.